Over mij

Zolang als ik me kan herinneren fascineert het me wat mensen beweegt om te doen wat ze doen. Wat maakt dat we allemaal zo verschillend zijn en toch zo hetzelfde? Ieder mens WIL gelukkig zijn, maar wat je doet om dit te realiseren, kan per persoon mijlenver uit elkaar liggen.

Mijn grootste passie is het ondersteunen van mensen in hun bewustwordingsproces, mensen verder helpen op hun pad, vind ik na 15 jaar nog steeds het mooiste wat er is. Bijdragen aan het geluk van een ander draagt bij aan het geluk van mijzelf en dit is wat ik al die jaren, vanuit verschillende vakgebieden, met heel veel plezier en dankbaarheid doe. Als gelukscoach, mindset coach en organisatiecoach heb ik al zoveel mensen verder mogen helpen op hun pad. En ook als hypnotherapeut, regressietherapeut en Voice Dialogue facilitator was dit supermooi om te doen. En om dit te kunnen doen is het natuurlijk essentieel dat ik zelf blijf groeien, dat mijn bewustzijn blijft groeien en vrijwel alles wat ik doe in mijn leven draagt hieraan bij.

Ik geloof dat we alleen echt gelukkig kunnen zijn als we leven vanuit wie we werkelijk zijn, vanuit onze kern. Deze kern is bij velen van ons omringd door oude pijn, overtuigingen en andere overbodigheden waardoor we er geen toegang meer toe hebben. Op allerlei verschillende manieren heb ik door deze oude lagen heen gewerkt om zo weer in contact te komen met mijn kern, mijn liefdevolle Zelf. En wat is dat fijn! Leven vanuit vanuit wie je werkelijk bent, geeft rust, ruimte en vreugde, heel veel vreugde.

Ook voor mij is het nog steeds een reis, en ook ik kom zo nu en dan nog oude pijn tegen waar ik dan doorheen mag gaan en dat zal zo blijven tot het opgelost is. Dat is wat leven is, dat is hoe ons bewustzijn groeit, dat is hoe wij als mens groeien. Alles is al in ons aanwezig, we hoeven er alleen maar bij te kunnen komen en er contact mee te maken. Dan kun je leven vanuit rust, wijsheid, ruimte, liefde en overvloed. Wil je dit ook of ben je benieuwd hoe ik jou hierbij kan helpen? Neem gerust contact op!